Кандидатът за кмет на Гоце Делчев от ГЕРБ Костадинка Богданова: Започваме кампанията с позитивна нагласа и вяра в победата

Приех с положителна емоция предложението на моите колеги да съм кандидата за кмет на община Гоце Делчев и водач на листата за общински съветници от ПП ГЕРБ.
Благодаря за доверието! То ми дава увереност.
Част съм от силен отбор, на който мога да разчитам. В нашата листа има професионалисти от различни области на живота. Те са и много добри хора – познавате ги и знаете за делата им. Листата ни е много балансирана. Кандидатите са обществено разпознаваеми, уважавани са и вярвам, че ще спечелят подкрепата на гласоподавателите. Има ветерани в тази работа, доказали в годините, че могат да взимат важни решения и да носят отговорност. Има и нови лица, които с много ентусиазъм ще се впуснат в работата на местния парламент. Вярвам, че ще бъдем добър екип, защото за всеки от нас градът и общината ни са кауза.

Гоце Делчев е моят роден град. Тук е преминал почти целият ми съзнателен живот. По един или друг начин много хора от общината имат непосредствено впечатление от мен като човек.
Заставам пред съгражданите ми с името, идеите и принципите си, за да предложа, като кандидат за кмет, нов стил на развитие за община Гоце Делчев. Не искам и не мога да обещавам нищо, което не може да бъде изпълнено. Обещавам ви твърдо само това, което зависи единствено от мен: прозрачно управление и честа периодична отчетност на свършеното. Считам, че всеки гражданин на общината има правото да знае какво, защо и как се прави. Да участва в местното самоуправление чрез даване на мнение по възможно най-много въпроси. Имам критично мнение по начина на разрешаване на различни проблеми на града и селата ни и мога да предложа по-добри решения за максимално добра среда за живот.

Преди години се захванах с политика и защото исках да имам възможност да решавам проблеми, с които се сблъсквам в работата ми като адвокат. Упражняваната от мен от вече двадесет години професия позволява да бъда много близо до хората. Създала е у мен изострена чувствителност към реалните проблеми и добър социален рефлекс. Такива качества са ценни за всеки, който иска да бъде кмет. Имам и тринадесетгодишен опит в управлението, защото съм работила като заместник-директор и директор в големи училища. Опит имам и в местното самоуправление, придобит от мандатите ми като общински съветник. Притежаваните от мен качества ми дават кураж да се боря, заедно с останалите кандидати за кмет, за доверието на избирателите.

Отнасям се с уважение към желанието и амбицията на всеки, който иска да промени общината ни към добро. Вярвам, че е възможно съгражданите ми да изберат кмет, който ще работи за различни – съвременни и модерни – град Гоце Делчев и община Гоце Делчев.
Започваме кампанията с позитивна нагласа и вяра в победата, за да по-доброто развитие на нашия любим Гоце Делчев!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене