МЕГА СКАНДАЛ! Листата на ПП и ДБ в Пиринско е позор! Иван Димитров аут – вижте причината!

Бившият депутат от Разлог и известен адвокат Иван Димитров, обясни публично защо не е в листата на коалиционния формат ПП и ДБ. Вместо него партньорите са предпочели да посигурят сигурно място в новия парламент на „приоданеца“ Георги Ганев, а също и на Ицо Хазарта. 

Днес коалицията подаде документи за регистрация в РИК-Благоевгад. Водач е досегашният избраник Андрей Гюров. Втори е Георги Ганев, Владимир Табутов е трети в листата. На последно място е Христо Петров – Ицо Хазарта. Кандидати за депутати са също Владимир Милушев-бивш директор на НП „Рила“, благоевградчаните Методи Байкушев, Станислав Кимчев, Николай Куколев.

„Трябваше да взема едно, колкото трудно, толкова и лесно решение във връзка с предстоящите парламентарни избори – да не бъда кандидат за народен представител. Оказа се, че в коалиционния формат на коалиция ”ПП-ДБ”, в софийските листи няма избираемо място за Георги Ганев.
Човекът, който написа икономическата програма на ДБ, която бе взаимствана и от осталите десни партии, който беше безценен за парламентарната група на ДБ и има огромна заслуга за бюджетите на страната през изминалите две години“, разкри Иван Димитров.

Той подчерта дебело, че той Човек с главно Ч, когото безкрайно уважава и обича.

„Реших и знам, че той ще бъде по-полезен на страната от мен и трябва да бъде водещият кандидат на ДСБ и ДБ. Трудно, защото четири пъти ми дадохте доверието си, което нямах възможност да оправдая и лесно, защото знам, че Георги Ганев е по-добрия кандидат. Благодаря на генерал Атанасов, че ми даде шанс да се боря в предишните 4 избора за парламент -три успешни и един неуспешен опит, но въпреки приятелството ни, прие да направи по-добрия избор за доброто на страната, ДСБ и ДБ“, коментира адвокат Димитров и изтъкна едни недостатът на Ганев, че е левскар. „Моля да ми простите отстъплението и заедно с мен да подкрепите един истински човек и истински патриот“, агитира разложкият юрист.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене