„ГРОМА ХОЛД“ Е НОВИЯТ ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР НА АВТОМОБИЛНИЯ СЪСТЕЗАТЕЛ ИВАН ВЛЪЧКОВ

Компанията – лидер в пътно-строителния бранш в България – „Грома Холд“ – е новият генерален спонсор на талантливия автомобилен състезател Иван Влъчков. Най-младият шампион в националния шампионат на Затворен маршрут е седемкратен първенец на България в серия ТУРИНГ. Записва и победи в националния шампионат на Планинско изкачване. През 2017 г. и 2018 г. се състезава в европейските GT4 серии за тима на София Кар Моторспорт, управлявайки българския състезателен автомобил Sin R1. На 10 годишна възраст Иван прави дебют в националния картинг шампионат. През тази година той ще атакува отличия на пистите в Унгария, Чехия, Словения и „Серес“ – Гърция.

„За мен е чест и привилегия зад гърба ми да застане компания като „Грома Холд“, която знае цената на успеха и колко труд и упоритост се изисква, за да бъдеш номер едно“, споделя Иван Влъчков.

„Убедени сме, че има пряка връзка между качествено направените пътища и отговорното шофиране и поведение на пътя- кауза, която споделяме заедно с Иван. Подпомагаме го, защото вярваме в таланта му и продължаваме линията на компанията да подкрепяме популяризирането и развитието на спорта в България. Ние сме генерален спонсор също на женския футболен отбор в Благоевград „Спортика“, който постига невероятни успехи, а пред 2024 г. ще бъдем и генерален спонсор на второто издание на L’Etape Bulgaria by Tour de France, което ще се проведе през юли в района на Велинград“, каза Виктор Велев, управител на „Грома Холд“.

„Грома Холд“ е компания с повече от 23 години история зад гърба си и над 500 изпълнени обекта в България и региона в сферата на строителството и поддръжката на пътища и инфраструктурни проекти. Изграждането на тунела, укрепващ свлачището при Железница на АМ Струма, както и Лот 2 от АМ Русе-Велико Търново, който включва обхода на гр. Бяла, са сред мащабните инфраструктурни обекти, по които „Грома Холд“ работи в момента.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене