Събраха 5398 лв. на базар в Първо ОУ в Гоце Делчев

23.12.2022 г. – денят преди Бъдни вечер и последният учебен ден преди очакваната ваканция, бе изпълнен с много приятни емоции за присъстващите на Коледното тържество в Първо ОУ. Усмивките, ведрото настроение, грейналите погледи уплътняваха усещането за празничност. Коледната магия завладя всички.

Още от рано сутринта за доброто настроение на малките ученици се погрижиха аниматорите от Angel Hands, които бяха подготвили забавни игри.
Прекрасните коледари с наричания и благословии пожелаха на всички здраве и благоденствие. С нетърпение и еуфория посрещнахме Дядо Коледа и Снежанка, които разтвориха торбата с подаръци и зарадваха най-послушните ученици на Първо основно училище.
На този вълнуващ ден награди получиха учениците, отличени в конкурса „Моята вълшебна Коледа“.

В атмосфера на солидарност, добронамереност и единност подредихме най-прекрасния Благотворителен коледен базар. Средствата в размер на 5398, събрани днес, заедно с 4005 лева от базара в Коледната къщичка, са предназначени за добра кауза – за ученици от училището ни, за момиче от града ни, нуждаещо се от лечение, както и за каузата на Българската Коледа.
За поредна година голямото семейство на иновативното ни училище доказа, че в името на благородни каузи можем да покажем най-доброто от себе си. Дано с тази инициатива успеем да зарадваме децата, които в тези светли празници имат нужда от нашата подадена ръка.
Благодарим, деца, родители, учители, общественост! Здрави и благословени бъдете!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене