ВИДЕО : Вечер на музиката, бялото вино и среща с кандидат-депутати в Гоце Делчев

Николая Мечкарова

По нестандартен начин ПП ГЕРБ-ЖЕНИ Гоце Делчев отбелязаха вчерашния Международен ден на музиката и дадоха възможност на кандидатите за народни представители с по-задни номера в списъка на листата на ГЕРБ от Благоевградска област да представят своите идеи за следващото управление на държавата.

ГЕРБ

От близо четири десетилетия светът почита празника на едно от най-прекрасните изкуства – музиката. За първи път Международният ден на музиката се отбелязва на 1 октомври 1975 г., а пет години по-късно, през 1980 година, по повод 700-годишнината от рождението на Йоан Кукузел (първият български композитор), този ден става и празник на българските певци и други музиканти.

Да покаже своя изключителен талант активистките жени от структурата на ГЕРБ в Гоце Делчев поканиха набиращата невероятен успех у нас и в чужбина – младата неврокопска пианистка Николая Мечкарова.

GERB Vino.Still004

В празничната Вечер на музиката и бялото вино дадоха възможност на някои от кандидатите от листата на ГЕРБ – Благоевград, да се представят и да споделят своите разбирания и политика на държавно управление на България след изборите в неделя. Своя поздрав към организаторките на прекрасната вечер и благодарности към дамската структура на ГЕРБ-ЖЕНИ Гоце Делчев отправи и водещият листата на ГЕРБ в Пиринско, Георги Андонов.

GERB Vino.Still006

Изключително приятна изненада на Вечерта на музиката и бялото вино бе изявата на активистката на ГЕРБ-ЖЕНИ Гърмен – Йорданка Ралева, която изпълни няколко популярни песни на завидно професионално ниво.

GERB Vino.Still002

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене