Хороскоп за 2 октомври

зодии

ОВЕН

Четвъртък е изпълнен с възможности, но и трудностите не са малко. Предразположени сте към допускане на грешки, свързани с пари и вашите лични ангажименти, наложително е да бъдете предпазливи. Организиран и плодотворен ще бъде работният ви ден, необходимо е обаче старание и пълна осведоменост.

ТЕЛЕЦ
Условията, в които днес ще действате, не са много добри. Повечето от Телец ще бъдат притеснени и ще се чувстват като с „вързани ръце“. От друга страна, самите вие се самозатваряте. Някои от вас са обидени от колеги, приятели и са готови да се разделят с тези хора, но помислете това ли е правилното решение.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък е успешен и много от вас ще останат учудени от безпрепятственото развитие на делата им. Метаморфози в любовните отношения ще породят у вас напрежение и безпокойство. За Близнаци не липсва финансов шанс. От днес нараства авторитетът ви, ще се радвате на уважение и признание от другите.

РАК
Важна стъпка са готови да направят мнозина от Рак, която се отнася до вашата трудова активност или е свързана със започване на работа от безработните. Намерението ви е добро и ще го осъществите успешно. В общуването с околните сте предразположени да допускате грешки.

ЛЪВ
За по-голямата част от представителите на Лъв в четвъртък е налице загуба на делови интерес поради това, че отдават голямо значение на емоционалния си живот. Денят е подходящ за приятелски компании, среща с любимия човек. Повечето от вас са романтично настроени, нищо чудно днес да срещнете човека на живота си.

ДЕВА
Днес много от Дева ще бъдат възпрепятствани в делата си и ще им бъде почти невъзможно да действат по предстоящи задачи, защото трябва да се ангажират с недовършена работа. Въздържайте се от импулсивни действия, неволни изказвания. В четвъртък мисълта ви е насочена към постигане на синхрон в интимния живот.

ВЕЗНИ
Много тежък ден ще ви се стори четвъртък. В делата си ще постигнете успех, но по всяка вероятност ще бъдете претоварени със задължения и денят ви лишава от свободно време. Бъдете по-задълбочени в работата си. Очаквайте голям провал, ако се заемете сега с финансови операции. Мнозина от вас ще се чувстват изчерпани. 

СКОРПИОН
Днес позитивната тенденция при Скорпионите е много силна. Действате активно по делови въпроси и вашите контакти сега се характеризират с пълно съгласие и навременни действия. Днес пътуващите от вас ще бъдат напълно удовлетворени от резултатите, които ще получат за развитието на търговската си дейност. 

СТРЕЛЕЦ
Неприятен ден е четвъртък за Стрелците. Особено внимателни трябва да бъдете в службата си. Злините на работното ви място могат да бъдат от всякакъв характер. Конфронтацията може да предизвика неочаквана развръзка. Днес за Стрелци се откриват възможности за удовлетворяване на емоционалните потребности.

КОЗИРОГ
Спокоен е четвъртък и предоставя добра възможност за реализация. В почти всички области на човешката дейност днес ви върви, но някои от вас съвсем съзнателно ще се откажат от активност и ще се самозатворят. Денят е добър за сделки. Някои от вас са постъпили не съвсем тактично в любовните си отношения.

ВОДОЛЕЙ
Вашият ден е силно позитивен от гледна точка на материални дела. С по-голямо внимание трябва да се отнесете към служебните си ангажименти. Днес обстановката в службата ви е доста напрегната и това може да създаде условия за неоснователни обвинения или нападки срещу вас. Добра развръзка ще имате в любовните контакти.

РИБИ
В четвъртък ще се заемете с конкретни действия за осъществяване на своя идея, като денят ще ви застави да вземете важно решение. Действайте с увеличено внимание. При някои от вас се забелязват професионални проблеми, но те ще отпаднат днес. Възможно е прекъсване на връзка.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене