С вяра в успеха ПП „Има такъв народ” откри кампанията си в Благоевград

ПП „Има такъв народ” даде днес обещаващ старт на предизборната си кампания в Благоевград за парламентарните избори, които са на 14 ноември. Уверени в успеха и с много настроение и усмивки кандидат-депутатите и десетките симпатизанти на партията бяха категорични, че отново ще бъдат значим фактор и в следващия парламент. Победа и добри резултати им пожела кметът на община Благоевград Илко Стоянов, който бе водач на листата на ИТН за парламентарния вот на 4 април и на 11 юли.

Важната роля на лидер на кандидатдепутатската листа този път се падна на Виктория Василева, главен секретар на партията и зам.-председател на 45-то и 46-то Народно събрание. Това пък е знак колко важен регион за партията е Първи МИР-Благоевград.

Василева също присъства на откриването на предизборната кампания в областния център на Пиринско. Тя и всички присъстващи на събитието са убедени, че не бива да се вярва на социалозите, а „Има такъв народ” за пореден път ще се представи отлично на изборите за Народно събрание. Защото ще води най-добрата кампания – очи в очи с хората, с избирателите. Другата причина за успеха на партията е силната и завладяваща енергия на толкова много млади хора, които са част от политическия проект на ИТН.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене