ЕДИНСТВЕНО В ТОП ПРЕСА!!! Причините за скандала и раздялата на Наджи Шенсой с „Пирин“(Благоевград) са поне 20 хиляди

Точно толкова се спряга, че е трябвало да вземе като бонус колоритният косовар за спасението на „орлетата“

Става дума за европейска валута, колкото се договорил с клубните началници при наемането на любимеца на феновете за „Мисия спасение“ на тима. След края на сезона той пожелал да бъде изпълнена дадената дума от страна на началниците на клуба. Те обаче започнали да увъртат и на практика го отрязали, коментира градската мълва в Благоевград. Именно поради това специалистът си тръгна огорчен, а сега се спряга

Вярвайки на даденото обещание Наджи Шенсой пое отбора с незавидния 4-точков актив след 10-я кръг, оставен от предшественика му Неделчо Матушев, за да завърши тимът в крайна сметка с цели 26. Това бе достатъчно да отърве смятания като цел максимум бараж за оставане, след като отборът успя да победи прекия си конкурент Монтана в решителен сблъсък. Преди това обаче косовският специалист успя да вдигне духа на отбора и да изстиска максимума от меко казано скромната селекция на „Пирин“(Благоевград). Под ръководството му отборът направи доста хубави мачове, в които постигна престижни победи като тази над столичния гранд „Левски“, а така също „Славия“ на собствения му стадион в кв. „Овча купел“.

В крайна сметка обаче се отказа как се оправдава пословицата, че „Обещаното не е като даденото!“ и обещанията си останаха само кухи, след като на няколко пъти е било отлагано крайното решение с фразата: „Ела утре!“.

Напускането на Наджи Шенсой бе посрещнато на нож от запалянковците на „Пирин“(Благоевград), които го обожават. Сред тях брожението е голямо и критиките към шефовете могат да бъдат разбрани от изказването на един от привържениците на „орлетата“: „Вярно е, че 20 хил. в евро, за които се говори не е малка сума! Вярно е, че отборът ни няма голям бюджет, но обещанията са си обещани и трябва да бъдат изпълнявани. Като са били наясно с това, че няма средства да изпълним обещанието си, тогава защо го дават? Всеки един знае какво направи Наджи за отбора, включително и ръководстводството. Той доказа, че е мъжкар и изпълни поетите задължения. Спаси отбора от изпадане, а какво заслужи – подигравка, вместо да му се отдаде необходимото уважение. Той с това, което направи за „Пирин“ си остава завинаги в сърцата ни и приемаме, че един човек с чест, какъвто е той, има единствен изход при такова отношение и той бе да напусне. Апелираме да бъде върнат, а връщането от управата знаят как ще стане. Човекът искаше цели, които да се преследват, да бъдат взети нови футболисти за предстоящото първенство. Сега какво стана? Няма никаква яснота, а подготовката чука на вратата. При тази ситуация какво можем да очакваме от отбора? Това е мнението на повечето от нас – истинските фенове,“ коментира запалянко на „Пирин“(Благоевград), пожелал анонимност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене