По стъпките на тате! Синът на петричанина Кемчо, задържан с хероин

В джобовете на ученика и в къщата му намерени……

 17-годишен от Петрич бе арестуван с наркотици вчера при операция „Антидрога“, проведена от криминалистите на местното полицейско управление. В акцията бе задържан и наркодилърът Ал. Яръмов, с прякор Сийка. Задържаният непълнолетен ученик е син на добилия скандална известност петричанин Емил Йосков-Кемчо, задържан преди месеци в мащабната наркооперация „Цунами“ в Сърбия.

 При операцията, контролирана и наблюдавана от Европол, бе разбит канал за пласиране на дрога по трасето Петрич – Сърбия – Германия, действащ над 5 години.. Тогава заедно с Кемчо в ареста попаднаха и две момичета от Петрич, в чиято кола, укрит в акумулатора бе намерен пакет с над 2 килограма хероин за 220 000 Евро.

 Тримата бяха задържани в затвор в Белград, едно от момичето пуснато след месеци арест, а къде е Кемчо в момента, не успяхме да установим.. В хода на акцията вчера, синът на Кемчо е спрян за проверка и у него е намерен канабис, което провокирало полицаите да претарашат и къщата му. В дома му са намерени още наркотици. Акциите срещу разпространението на дрога в Петричко продължават.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене