ГЕРБ – Гърмен се разпадна! Село Гърмен си избра партийно ръководство, всички села го бойкотираха!

Въпреки очакванията за тихи и спокойни избори за ново ръководство на партия ГЕРБ – Гърмен, за коректно и бързо проведено отчетно – изборно събрание и избор на новия стар лидер, ситуацията обаче роди друго. От вчера управляващата партия в община Гърмен е разцепена.

Нищо което нас от Топ Преса не ни изненада, още повече че от години насам говорим по темата за „НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА“ на ПП ГЕРБ – Гърмен. Това което научихме за проведеното събрание вчера е че организацията на Бойко Борисов в общината на Минка Капитанова, се разцепила на гърменлии и и всички останали. Повечето от делегатите снели доверието си от лидера Верхад Ислямов заради явна посредственост и близостта му с кметицата Минка Капитанова и настояли лидера на ГЕРБ да е от село Гърмен. С  това си настояване обаче, гърменлии си навлекли гнева на всички останали и представителите на всички структури извън село Гърмен напуснали заседанието. В крайна сметка останалите делегати само от село Гърмен си избрали ново ръководство и лидер – младият Стойчо Кременлиев. Кременлиев е син на придобилият популярност Иван Кременлиев, който беше един от водачите на протестите срещу ромското гето в Кремиковци. Майката на новият лидер пък е известният „сив кардинал“ на партия ГЕРБ в село Гърмен – Йорданка Ралева, която е известна със своята свръхамбициозност и според наши информатори направила и невъзможното да направи сина си партиен лидер. За нея също се знае че е придобила по интересен начин апартамент в град Гоце Делчев, манипулирайки свой близък и примамвайки го да  и го припише. В крайна сметка ясно е едно – ГЕРБ – Гърмен се разцепи. Резултат на тоталното безхаберие, зависимост и корупмираност на повечето фактори там. За никого не е тайна, че предишният лидер бе човек на Минка в това тайни няма, но за никого не е тайна, че Ралева и компания в село Гърмен с този избор превърнаха партията в своя частна фирма за прокарване на своите лични интереси. Ние от Топ Преса внимателно ще следим процесите, които ще се случат занапред защото вярваме че вчерашният разпад и скандал е началото на една бизмилостна война. Война от която губят избирателите – тези които гласуват на изборите за Бойко и Цветанов, а не за Ралева, Ислямов или Кременлиев. Но последните с години си приписват и малкото резултати в своя полза.

ТУК Е МЯСТОТО И ДА ПРИПОМНИМ КАКВО ПИСАХМЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ПО ТЕМАТА ЗА ДА СТАНЕ ЯСНО ЧЕ КОГАТО ТОП ПРЕСА ГОВОРИ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА НИ СЛУШАТ :

Какво още правят ГЕРБ – Гърмен че няма оставка след провала?

ГЕРБ-Гърмен застава зад Минка Капитанова на балотажа в неделя

НА ВНИМАНИЕТО НА ГЕРБ ГЪРМЕН: Господин Ислямов, защо мълчите? Срам ви е от поредния резил?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене