ГЕРБ-Гърмен застава зад Минка Капитанова на балотажа в неделя

След проведено разширено заседание ПП ГЕРБ в община Гърмен общинското ръководство, представители на структурите по населени места, избраните на първи тур кметове и общински съветници са взели единодушно решение на балотажа за избор на кмет на общината тази неделя членовете и симпатизантите на ГЕРБ да гласуват за Минка Капитанова.

От общинското ръководство на ГЕРБ отправят и призив към членовете и привържениците си, както и към жителите на община Гърмен за пълна мобилизация на втория тур от местните избори и оказване на подкрепа на кандидатите за кметове на ГЕРБ.

„Подкрепете кандидатите ни за кметове на кметствата в селата Хвостяне – Сейхан Ахмедов, на Горно Дряново – Мехмедали Хаджиев, и на Крушево – Юлиян Качериев“, призовават от ГЕРБ – Гърмен.

Партийната организация излезе и с нарочна декларация към избирателите, в която се казва:

„Всички ние – общинското ръководство, кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ официално заставаме на страната на Минка Капитанова за предстоящия балотаж и настоятелно молим за вашата ценна за обществото и за самата ни община подкрепа!

Изразяваме своята голяма благодарност за подкрепата, която получихме на изборите за местна власт на 25.10.2015 г. Искаме да благодарим за доверието на всеки един от вас, да ви засвидетелстваме своето уважение и да обещаем, че избраните от нашата листа съветници и кметове на кметства ще посветят всичките си усилия в служба на хората за по-добро и прозрачно управление на общината ни, както и за нейното нравствено и икономическо израстване.

На вниманието на жителите на община Гърмен представяме имената на избрания състав на новия Общински съвет, който през следващите четири години ще кове законите, ще упражнява законодателната си дейност и ще ви представлява.

ГЕРБ

Екатерина Николова Татанова
Ибрахим Сюлейманов Джуркин
Верхад Шефкетов Ислямов
Росен Стаменов Соленков

ДПС

Ахмед Ахмедов Башев
Аджар Мустафа Узун
Ибраим Фазлиев Мутаджиков
Али Алиев Авдиков
Хамид Шезаиев

„Движение за просперитет и сигурност на община Гърмен“

Минка Сабриева Капитанова
Самуил Велинов Куйбишев

„Движение 21”

Владислав Гълъбов Качериев
Фазли Аиролов Ролев
Мустафа Мустафа Мейзин

„Движение алтернатива за община Гърмен”

Рифат Хюсеинов Ходжа
Осман Ваисов Узунов
Али Муслиев Господев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене