Директорът на НПГ, Димитър Игнатов, шефът на „Напоителни системи“ влизат в ръководството на партия ГЕРБ – Гоце Делчев!

Големия са очакванията за избор на председател и ново ръководство на партия ГЕРБ – Гоце Делчев. Докато в съседната община Гърмен всичко сякаш е предрешено и се очаква новият стар председател Верхад Ислямов да бъде избран отново но в град Гоце Делчев нещата не стоят така.
След като първо в Топ Преса обяви а след това подаде оставката си като председател депутатът Георги Андонов, сякаш даде крачка назад и не зае твърда позиция с мнение кой да е неговият наследник в партията настъпи лек хаос. Спрягаха се доста имена. В крайна сметка обаче претендентите за поста се отсяха на  трима – предприемачът Димитър Гамишев, школският директор Никола Джингаров и инж. Ангел Тунчев. Най – малки са шансовете за Тунчев категорични са местните гербери, които искат промяна, смятайки че Тунчев е представител на статуквото и през него сякаш през индиго ще управлява пак Андонов. Очаква се сблъсъкът да е между Гамишев и Джингаров, като се смята че предприемачът е с повече шансове заради авторитетът си който с години изгради в партията.
Това което Топ Преса разбра първа е че се очаква директорът на НПГ – Мария Георгиева която от скоро е официален член на ПП ГЕРБ да бъде неминирана и избрана за член на ръководството, в нея също така се очаква да бъдат избрани Димитър Игнатов и шефът на „Напоителни системи“ – Гоце Делчев – Димитър Попов. За партиен секретар неминираните са Никола Джингаров ако евентуално не успее да стане председател и Димитър Попов.
Изборът започва след броени минути в сградата на Дома на културата, а шокиращи промени също са очаквани. Следим случая.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене