Съветниците в Сандански приеха програма за управление на общината

Общинските съветници в Сандански приеха програма за управление на общината. Документът е разработен на база предизборната платформа на кмета Кирил Котев, в който са представени поетите от него ангажименти към жителите на общината.

Сред заложените приоритети са активно усвояване на европейски средства, ефективно управление на общинската собственост, прозрачно партньорство с бизнеса и създаване на условия за привличане на нови инвестиции. Изпълнението на програмата ще бъде съгласно спазване на всички закони и морални принципи, както и чрез активен диалог с гражданите и бизнеса.

Всички залегнали в програмата приоритети и дейности ще бъдат отчетени пред Общински съвет – Сандански и се предвижда те да бъдат изпълнени в мандат 2015-2019 г.

В документа градоначалникът Кирил Котев залага на модернизация на инфраструктурата, развитие на туризма, развитие на земеделието и животновъдството чрез създаване на браншови сдружения, развитие в сферата на здравеопазването, образованието, спорта и културата.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене