Николай Бареков изригна срещу Виктор Николаев! Нарече „вечната подлога“ Мартин Димитров!

Сутрешният предизборен дебат по Нова телевизия е разгневил евродепутата Николай Бареков

Това стана ясно от негов пост в социалните мрежи. Бившият телевизионен водещ яростно нападна медията и водещия Виктор Николаев, което е повече от от поместеното в социалните мрежи:
„Сутринта по Нова тв на някакъв смешен дебат три партийки се надпреварваха да крадат моите идеи отпреди 3 години.

Образователният ценз, трудовата повинност, безплатното здравеопазване за децата. Не е лошо, че крадат. Лошо е, че лъжат хората и няма намерение нищо да изпълнят, ако докопат депутатстването.
Един от тях бил депутат в три парламента от три партии – Мартин Димитров. Кандидатства за четвърти път от четвърта нова партия – Нова република!

Тази вечна подлога на ГЕРБ и Борисов обаче пак намери виновник в лицето на ….. Бареков!

„Новите ми лица“ били катастрофални, предупреди първата подлога другата – фалшивия бизнесмен Марешки.
Длъжен съм да им отговоря. Никога не съм бил в парламента, но вкарах 15 отрепки, които веднага ме предадоха и се продадоха на Бойко Борисов! Медиите в лицето на Нова и водещият Викторчо имат основна заслуга за това с гнусните си и безпринципни поръчкови и всекидневни атаки срещу мен само с една цел – да не преча на ментора им и да не бутам удобното им статукво. С днешна дата предалите ме отрепки са или коалиционни партньори на Реформаторите или са в небитието, но техните гласове в миналия парламент крепяха статуквото на Борисов и патериците им като одиозния Мартин Димитров.

Затова не участвам на тези избори – нямам място до тези „ало-измамници“, готови на всичко само и само да се шмугнат още някоя година в парламента.“, написа той.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене