ИМА ГОСПОД! Минка изхвърли първия мошеник и паразит от общината!

Община Гърмен остана с един заместник-кмет. Днес кметът Минка Капитанова е връчила заповедта за освобождаване от заемания пост на досегашния й заместник Рифат Атипов известен в Гърмен и цялата област като дребен мошеник и човек който мами хората с дребни суми и паразитира върху тях.

Атипов отговаряше за ресор „Социални училищни и културни дейности“, а действията на Минка показват истинско държавническо поведение. Вижда се е аматьорския и подход да назначава и да залага и залага на хора които мразят Ахмед Башев бе меко казано грешка и Топ Преса не веднъж и писа това. Радваме се че Минка се осъзнава и скоро ще и посочим следващите паразити които може да изхвърли. Атипов е известен в цялата област като мошеник, на наш човек от Топ Преса дори дължи 20 лева.

На овакантеното от него място все още няма новоназначен заместник-кмет.

Минка Капитанова потвърди за отстраняването на Рифат Атипов, но бе лаконична в мотивите, които обясни с поети предизборни ангажименти.

Според запознати най-вероятният нов заместник-кмет на община Гърмен отново ще е село Гърмен и от политическата формация „Движение за просперитет и сигурност за община Гърмен“, която издигна Капитанова за кандидат-кмет.

Най-спряганото на този етап име е на Мустафа Улан, който регистрира преди местните избори през 2015 година движението и стана негов лидер.

Това е втората кадрова смяна в община Гърмен за по-малко от 24 часа.

Междувременно сайта ИНФОМРЕЖА  писа, от късния следобед вчера ОДЗ „Никола Вапцаров“ в гърменското село Дебрен е с нов директор.

Със заповед на кмета Минка Капитанова на поста бе назначена досегашната учителка Звездица Младенова, а от директорското място бе освободена Лейля Асипова.

КОЙ БЕШЕ РИФАТ АТИПОВ ЗА ПОЛИТИКАТА ВИЖТЕ ТУК :

ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЙЕЗУИТЩИНА В ОБЩИНА ГЪРМЕН… Хората на заместник-кмета на Община Гърмен Рифат Атипов твърдо работиха за Реформаторския блок на изборите в Сърница!

Срам! Кметът на община Гърмен си назначи заместник със средно образование!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене