Кандидатът за общински съветник на „Партия на зелените“ д-р Цветозар Балабанов откри най-модерния дентален център в Югозапада /ВИДЕО и СНИМКИ/

Събитието бе отбелязано с тържествен водосвет

С тържествен водосвет за здраве и благополучие, д-р Цветозар Балабанов откри най-модерния дентален център в Югозапада – „AQUA DENT“. Младият специалист е дългогодишен симпатизант на ПП „Партия на зелените“ и кандидат №3 в листата им за общински съветници.

AQUA DENT-3„AQUA DENT“ е най-модерният и съвременен дентален център в Югозапада, обезпечен с изключително добро техническо оборудване в сферата на естетичната дентална медицина и работещ с продукти от най-висок клас. В съчетание с висококвалифицирания екип кабинетът предлага услуги на изключително високо ниво.

„Главният ми стремеж е „AQUA DENT“ да бъде предпочитан и надежден партньор, който да осигурява на пациентите адекватни и специализирани дентални услуги, правилно лечение, профилактика и максимална естетизация, тъй като здравите и правилно поддържани зъби, са дефиниция за наистина добро здраве. Без съмнение красивата усмивка осигурява добро самочувствие и себеуважение на всеки съвременен човек„ – заяви д-р Балабанов.

На събитието присъстваха много приятели, близки и съпартийци на д-р Балабанов, които след водосвета се насладиха на изискан коктейл в новооткрития ”BAR & DINNER BALI” към хотелски комплекс BALI. Там председателят на „Партия на зелените“, с № 28 в интегралната бюлетина, Андон Тодоров, който е близък приятел на Цецо Балабанов му пожела много успех в новото начинание и безброй усмихнати и доволни пациенти.

AQUA DENT-BL

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене