Срам! Кметът на община Гърмен си назначи заместник със средно образование!


МИНКА КАПИТАНОВА АТИПОВБившият управник на село Рибново Рифат Атипов е новият заместник-кмет на община Гърмен. Той заема мястото на освободения преди месец от кметицата Минка Капитанова Ибрахим Къдриев, който също е от Рибново и бе назначен на поста с протекциите на екскмета на общината Ахмед Башев.

Очаква се в петък новият заместник-кмет Рифат Атипов да бъде официално представен пред колектива и да поеме задълженията си в ръководството на администрацията.

Според членове и симпатизанти на ДПС в общината, с този си ход Минка Капитанова дава ясен сигнал, че протяга ръка към недолюбвани от Башев активисти на партията.

Рифат Атипов управлява голямото родопско село три мандата. В Гърменско твърдят, че той е един от любимците на отцепилият се от пария ДПС – Касим Дал.

„Тепърва ще уточнявам статута си в партията. Знам, че фигурирам в актуалния списък като член на Областния съвет на ДПС. Не само аз, но и много други членове през последните години не са наясно със статута си, тъй като бяхме игнорирани от събитията и активния политически живот целенасочено“, коментира пред ИНФОМРЕЖА „невинния“ Атипов. За повечето жители на община Гърмен, Атипов е познат като човек, който не обича да враща заеми които преди това е взел. На всичкото отгоре той  е човек със средно образование и това нормално ли е за да бъде назначен кат озаместник кмет. Вижда се че политиката на кметицата Капитанова, е такава че утре може и педофил да назначи на работа в екипа си или да го направи началник на детска градина ,ако разбира се той се афишира официално като враг на човекът който я създаде – Ахмед Башев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене