ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЙЕЗУИТЩИНА В ОБЩИНА ГЪРМЕН… Хората на заместник-кмета на Община Гърмен Рифат Атипов твърдо работиха за Реформаторския блок на изборите в Сърница!

Минка КапитановаКорман Исмаилов лично хвали екипа на „Община Гърмен“ за усърдната работа и добрите резултати за партията му!

Хората на пишман поли­тика Рифат Атипов, който временно изпълнява длъж­ността заместник-кмет на община Гърмен, и кметица­та Минка Капитанова усърдно работиха за Реформатор­ският блок на изборите в Сърница. Очевидци и преки участници разказват как основното ядро, състоящо се от Мустафа Иса, бивш об­щински съвет­ник от ДПС, инж. Ликов, който е зет на бившия директор на ДГС – Гърмен, Ве­лизар Чолаков, днес понастоя­щем директор на горското в село Селище и прочул се с това, че спирал тока на хората зара­ди изборите, за­едно със други свои ортаци под давлението на Атипов ударили здраво присъствие на митинга на реформатори­те в Сърница и рабо­тили здраво за тех­ния кан­дидат- кмет. Това се доказва от ду­мите на фактора в Рефор­маторският блок и партията на Касим Дал – Корман Исмаилов, който хвали лично група­та от Гърмен. Как­то неведнъж ние от Топ ПРЕСА сме писали, близостта на Рифат Атипов с Касим Дал е все­известна – самият той го посрещаше преди време на пло­щада в село Рибно- во. Анализът, който може да се направи от тази  ситуация, е: от тази Случа­ен ли е фа­ктът, че хората на зам.-кмета работиха така усърдно за Ре­форматорския блок? Дали пък кукловодът на тази схема – кметът Минка Капитанова, не е решила да се влее в редиците на реформато­рите, след като и „родната“ й партия ДПС, и ГЕРБ я изхвър­лиха от мера­ците си да превземат с нея местната власт наесен. Нищо чудно според повечето познавачи вместо

от измислени, кухи и фал­шиви сдружения Минка утре да се окарикатури сама като кандидат-кмет от Реформатор­ския блок и да прави саботаж на герберите в Гърмен. Това ос­вен да я осмее пред своите, със сигурност ще я „погребе“ тотално от политиче­ския живот.

1 коментар

  • Ахмет
    преди

    Пълни глупости,плод на болно въображение.Нерде Ямбол,нерде Истанбул.Какво общо има Гърмен със Сърница?Някой хора се плашат вече от сянката си.Наближават избори,не плащайте за поръчкови драсканици, защото парите ще ви трябват…

Коментарите са затворени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене