Послания за благост и търпение раздадоха децата на общинарите в Струмяни по случай Деня на търпението

DSCN3004Засаждане на дървета и храсти, уроци по търпение и с огромно хоро учениците на СОУ – Микрево се включват в поредица инициативи за Благовещение и деня на търпението.

На 23 март посланици на търпението, предварително избрани, направиха презентации пред своите съученици и обясниха същността на търпението. Днес група ученици апелираха към благост, търпение и любов и раздадоха своите послания и изработени материали специално за повода на общинарите и служителите в институции и организации на територията на община Струмяни, а след обяд в двора на училището ще се засадят за поредна година цветя, храсти и дърво в традиционната алея на търпението. На 25.03.2015 г. всяка дъска във всяка класна стая в училището ще бъде надписана с послания за Деня на търпението.DSCN2926

На Благовец всеки ученик, избран за посланик на търпението, ще носи емблема за Деня на търпението и ще подари по един балон с послания под надслов „Подавам приятелска ръка с усмивка и разбиране”. Същия ден, в двора на училището /при хубаво време/, ще се направи жив надпис от ученици „Търпение”, който ще се преобразува в общо българско  хоро.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене