Радослав Тасков отново е председател на ОбС-Благоевград

С 34 гласа „за“ общинските съветници избраха Радослав Тасков за председател на Общинския съвет в Благоевград. Осем бяха невалидните бюлетини. Новият-стар председател на Общинския съвет се обърна към всички съветници – и към старите 19 и към новите 22-ма с думите, че трябва да се мисли и работи в полза на гражданите на община Благоевград.

„Изминалата предизборна кампания показа, че хората искат промяна към по-добро и разчитат на политиците, които са изпратили в местния парламент“, каза още Тасков. А на кмета Методи Байкушев пожела да взима правилните решения и призова за диалог.

41 са общинските съветници в Благоевград, разпределни в 6 политически формации.

Припомняме, че новоизбраният кмет на Благоевград Методи Байкушев и общинските съветници положиха клетва на тържествена сесия днес. Председателят на Общинската избирателна комисия Мартин Бусаров връчи клетвените декларации. Приветствено слово към всички присъстващи в зала „22 септември“ отправи Неврокопският митрополит Серафим.

Областният управител Мария Димова пожела ползотворна работа в името на хората, които са ги избрали, за да защитават техните интереси.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене