Заместник кмет стана председател на ОбС в Гърмен, в Хаджидимово избраха досегашния председател, начело на местния парламент в Сатовча застава банкерът Стефан Хаджиев

Новоизбраните общински съветници, кметове на населени места и кметът на община Хаджидимово – Людмил Терзиев, официално положиха клетва на първото заседание на местния парламент. За свой председател съветниците отново избраха Мехмед Имамов, който в качеството му на най-възрастен откри и заседанието. Вместо 17, в новия мандат общинските съветници ще са 13.

Заместник кметът на Община Гърмен в предния мандат Ахмед Вранчев вече ще ръководи местния парламент. И там вчера  новоизбраните общински съветници, кметове на населени места и кметът на община Гърмен Феим Иса положиха клетва в присъствие на областния управител Мария Димова.

Новият председател на Общински съвет Сатовча е Стефан Хаджиев от ДПС със заместници Зайра Ибишева от движение Граждани за общината и Сейди Абдишев от коалиция Продължаваме промяната – Демократична България. 17 е броят на общинските съветници и в Сатовча.  Новоизбраните общински съветници, кметове на населени места и кметът на общината д-р Арбен Мименов положиха клетва в присъствие на областния управител Мария Димова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене