Любен Димитров: Във всичко трябва да има приемственост, увереност и характер

Любен Костадинов Димитров е кандидат за общински съветник от листата на Коалиция „БСП за България“ в община Гоце Делчев. Той е на 25 години от гр. Гоце Делчев. С висше образование – специалност „Право“ от Университета за национално и световно стопанство София. Занимава се със собствен бизнес. Можете да го подкрепите като гласувате с 1 за партия и с лична преференция 107.

Как бихте се представили на хората, които не ви познават?

Името ми е Любен Костадинов Димитров, на 25 години съм и съм роден и отраснал в Гоце Делчев. Имал съм възможност да уча и живея в столицата ни, но избрах да се върна, да работя и да се развивам в родния град. Град, който обичам, харесвам и където смятам да градя своето бъдеще. Не само за себе си, а за всички ни. Това е и една от причините да съм в листата на БСП, защото виждам как града ни се развива и облагородява именно при това управление. Възпитаван съм в семейни ценности и традиции на уважение, толерантност и трудолюбие, а това е моралният компас, който смятам, че е и един от приоритетите за развитието ни като общност.

 С какво мислите, че можете да бъдете полезен на жителите на община Гоце Делчев, ако бъдете избран за общински съветник?

Във време на нестабилност и икономическа криза, в Гоце Делчев се усеща сигурност и просперитет, които са осигурени от дългогодишното управление в лицето на Владимир Москов и неговия екип. Бих искал да съм част от този отбор ,защото смятам, че има как да бъда полезен в социален план. Най-вече за развитието на спорта и социалните дейности. Като част от това управление смятам, че бих бил полезен за запазване на атмосферата на етнически и религиозен баланс, за развиване и надграждане на спортния живот, като част от създаване и възпитаване на здравословна среда за подрастващите. В нашия град и общината като цяло е направено много и по отношение на социалните дейности и по отношение на спорта. За хората в нужда се предоставят много услуги, вече има и новоизградени общински жилища. Много активно работи Домашния социален патронаж, както и различните програми за временна заетост и за лични асистенти. Положени са едни много добри основи, върху които ние можем да надграждаме. Предстои да се направи ремонт и разширение на Дома за стари хора, както и на клуба на пенсионера. В областта на спорта също имаме с какво да се похвалим – разполагаме с чудесен стадион и спортна зала, в повечето населени места има нови и съвременни спортни площадки, за да може да се развива масовия спорт. Факта, че града ни стана домакин на толкова много и различни спортни прояви е доказателство за това, което се прави по отношение на спорта. Бих искал да съсредоточа своите усилия още повече в тази посока, за да може по-голям брой деца и подрастващи да се занимават с любимия за тях спорт, да растат по-здрави и по-дисциплинирани.

За да мога да бъда в помощ на възрастните хора, хората в неравностойно положение и младите хора, подкрепете ме като гласувате с номер 1 в бюлетината за партия и с номер 107 за мен. Във всичко трябва да има приемственост, увереност и характер, а за мен „БСП за България“ в Гоце Делчев е олицетворение на тези качества!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене