Шефове на ключови парламентарни комисии, бивш министър и председатели на две национални партии в Сандански за подкрепа на Стоян Стоев

 Председателят на Комисията по култура и медии Тома Биков, заместник-председателят на Комисията по туризъм Любен Дилов – син, бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, председателят на СДС Румен Христов. Това са част от знаковите лица, които днес са в Сандански, за да покажат категорична подкрепа за кандидата за кмет Стоян Стоев. Сред официалните лица са още членът на изпълнителна комисия на ГЕРБ Красимир Велчев, настоящи и бивши народни представители, кметове от региона и др.
 Днес Стоян Стоев представя визията си за управление на община Сандански – стратегическа програма, която е подготвена с екипа му и включва предложения за конкретни решения за редица от най-наболелите проблеми в общината. Събитието започна в Дома на културата пред препълнена зала и посланието – „Сандански може повече“.
Залата на най-голямата сграда за подобни прояви в курортния град се оказа тясна да побере всички желаещи да разговарят с кандидата за кмет на Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене