Концерт на Квартет Belcanto и Берковската духова музика в Разлог

Този петък сърцето на Разлог ще тупти в ритъма на възрожденски песни, с нов прочит на създадения през 2015 година, по време на един от най-големите телевизионни, музикални формати – квартет Belcanto и един от най-старите оркестри по нашите земи Берковската духова музика. Изпълнителите ще представят по един вълнуващ, нестандартен начин едни от най-обичаните патриотични песни, включени в албума „Възрожденский”, пренасяйки всички меломани в незабравимата атмосфера на „Разлог е изживяване! Разлог е музика!“.

Музикална програма “Разлог е изживяване! Разлог е музика” е организирана от Община Разлог, за незабравимо лято в сърцето на китното градче, между Родопа, Рила и Пирина.
Концерт под звездите на латино кралете на България Torino & Pashata. На 22. юли точно в 20:00 часа централен площад „Преображение“ ще посрещне едни от най-любимите изпълнители на младото поколение, които ще пленят публиката със своите собствени музикални хитове.
На 28. юли “Разлог е изживяване! Разлог е музика!” ви очаква с музикалните шедьоври на трио TRIGAIDA, които преплитат българския фолклор със съвременната естетика на електронната музика. Веднага след тях на сцената ще се качи и Хора при Националното училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“, които обещават едно незабравимо лятно изживяване, на централен площад „Преображение“.

През месец август организаторите ще зарадват всички жители и гости на Разлог с концерт на Дара Екимова на 4. август, на 19. август със спектакъл “Арабски нощи – ритъм, цвят, еуфория”, а на 26. август планинското градче посреща Деси Слава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене