Ръководството на Община Разлог приветства отборите на ОУ “Никола Парапунов”, които спечелиха златни и сребърни медали

Кметът инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Фарфаров поздравиха младите волейболни надежди и подариха професионални волейболни топки на двата отбора, с пожелания за още много успехи.


Развълнувани от единственият успех в България на Ученически игри 2022/2023 – и двата отбора на училището да спечелят призови места на национално ниво🇧🇬, възпитаниците на ОУ “Никола Парапунов”, споделиха емоциите от финалните двубои, които се проведоха през изминалите дни в град Суворово и град Сливен, и подариха по един медал на Община Разлог, в знак на благодарност за оказа подкрепа.

С убедителен резултат от 3:1 гейма над състава на СУ “Петко Р. Славейков”, град Добрич, момчетата на г-н Иван Дурев станаха безапелационни победители и с гордост, и много емоции вдигнаха Шампионската купа, а с индивидуална отличие от игрите за 🎖MVP бе отличен Димитър Копанаров.

Пореден успех за ОУ “Никола Парапунов” записа и отборът на момичетата, ръководен от г-жа Михаела Найденова. След категорични победи в груповите фази, волейболистките спечелиха сребърни медали във финалния двубой, след емоционална загуба от състава на ОУ „Отец Паисий“, с. Тополово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене