Скандално! Геодезистът от Гоце Делчев Григор Николов: Доктор Емилова ми взе парите и работа не свърши!

Топ Преса в епицентъра на скандал! Нашият дългогодишен приятел и читател, топ геодезистът за неврокопския край Григор Николов, известен не само като добър експерт, но и като човек с принципнси позции, общественик, който не се страхува да назове нещата с истинските им имена отново поиска думата. Този път той пожела да сподели впечатленията си от „водещата“ специалистка по адаптация на хората със застлъстяване към здаровсловния начин на живот и регулиране на теглото – доктор Емилова. 

„Потресен съм. Инвестирах сумата от над 2000 лева за лечебен курс в клиниката на въпросната дама. Нищо на квадрат. Абсолютно нищо. Измислени процедури, които не дадоха никакъв резултат. Аз не съм от хората, които са в плен на суетата и отклонетото себично самочувствие, но реших да се доверя на въпросната „докторка“, заради проблеми със здравето. Оказа се че само така съм си дал парите. Нищо на квадрат. Забележете от първия ден, ти се внушава, че ти си си виновен за всичко. Тя не можела да ти помогне, ако ти сам не си помогнеш. Защо тогава ми взе 2000 лева за „лебечен курс“? Това е въпроса, на който искам да ми отговори публично чрез Топ Преса.“ заяви Николов.

Пратихме сигнала му и до клиниката на въпросната докторка. Чакаме реакции! 

Ексклузивно! Геодезистът Григор Николов пред Топ Преса: Моята фирма стои зад имотът за който сте писали! Оттеглям се! Ставам преподавател в „Оксфорд“!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене