Скандал в социалните мрежи! Поетът Константин Пашкулев пред Топ Преса: Борислав Цветанов , бивша много интелигентна личност и стигнал дъното на помията да плюе интелекткуалци като мен и медията „Топ преса“!

От седмици в публичното простанство на Гоце Делчев се вихри скандал. Фалшив профил в социалните мрежи, разпространява меко казано скандални думи за личността на местният поет, писател и преподавател Константин Пашкулев. В тях местният деец на изкуството, е обвинен в редица сексуални и морални престъпления. Същият този профил, намесва и името на Топ Преса в позорните си постове. Ние от местната медия, сме свикнали с лъжите и манипулациите по наш адрес и честно казано „ни дреме“ за тях, но с нас се свърза Константин Пашкулев, който поиска да защити името си и да даде своето становище по темата:

“ Борислав Цветанов , бивша много интелигентна личност и стигнал дъното на помията да плюе интелекткуалци като мен и медията „Топ преса“! Претопля стари манджи за такива като мен, които са се доказали! Плюе в нови жълти фейслук групи от фалшиви профили, просто защото му отказах кранчето на алкохол! Борислав Цветанов работеше около седе-осем години като наистина добър рехабилитатор в огняноски хотел, но винаги е отивал пиян-залян. Търпян е доста години, но от две години е без работа! Родителите му – рентиери го хранят, но не му дават пари! И той обикаля като сомнанбул – някой да го почерпи ракия и цигари! Първият му братовдеч е на хубава служба в община Гоце Делчев и от две години го лъже, че ще му намери общинска служба! Лъже го, защото няма да си заложи авторитета – да изгонят Борислав след месец – като ще ходи на работа пиян! Търпях достатъчно но възнамерявам да си търся правата, защото не може така гръмко да се лъже обществото.“ Твърди Пашкулев в писмо до нас. публикуваме го с леки козметични редакторски уточнения.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене