Ексклузивно! Геодезистът Григор Николов пред Топ Преса: Моята фирма стои зад имотът за който сте писали! Оттеглям се! Ставам преподавател в „Оксфорд“!

„Моята фирма стои зад въпросният имот за който сте писали. Това е хотелът на бившият депутат Димитър Гамишев. Настоявам да се спре с всякакви писаници и да оставим разследващитне органи да си свършат работата. Информацията я има в подробен вид в сайта Биволъ.  Не прави чест на медия, като вашата, която уважавах да слага каруцата пред коня. Ако съм проверяван не означава, че ще бъда съден. “ това заяви в разговор до Топ Преса геодезистът и управител на фирма „Геоник инжинеринг“ – Григор Николов по повод статия на Топ Преса от началото на седмицата. Странно но факт, без да сме посочили фирма и име той се е разпознал и държи да получи своето „Право на отгвор“. ВЪПРОСНАТА СТАТИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК! ЕТО ОТ КЪДЕ ТРЪГНА ВСИЧКО! 

„Нямам никаво намерение да се занимавам с политика. Няма да бъда общински координатор на партията на господин Цветан Цветанов. Не крия, че го познавам.“ коментира Николов, слуховете, че влиза в политиката. На вайбър обаче ни изпрати мобилния номер на господин Цветанов, странно защо – да ни докажел, че го познава.

„Уморих се от интриги и лъжи. В експертия съвет на няколко общини съм. Истински експерт. Аз съм уважавано лице но лъжите и интригите ме объзсърчиха. Мисля да напусна България. Канят ме за пропедавател в „Оксфорд“ и смятам да се възползвам от това блестящо предложение.“ заяви още геодезистът пред наш репортер в своето право на отговор по поблукация в която не е споменат.

По темата за уволненията и дейностите на „съпругата“ спомената в статията той отказа коментар. Работата ни по случая продължава.  Държим да уточним само че по случай наистина има разследване на доста институции и вярваме че целат скандален казус ще бъде пратен на съд. Такава е поне практиката. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене