Откриват фестивала “Младостта на Балканите” в Сандански

XXV-то юбилейно издание на Балканския младежки фестивал “Младостта на Балканите” ще се проведе от 1 до 5 септември в град Сандански и региона.

Най-голямото международно младежко събитие в Югоизточна Европа се организира от Сдружение “Балкански младежки фестивал “Младостта на Балканите”, под мотото “Младостта на Балканите днес – бъдеще за Европа утре!”.

Тази година в него ще участват над 400 младежи, а в организацията му са включени над 30 доброволци от България, на възраст между 16 и 30 години.

В програмата на фестивала се включват фестивално дефиле с участниците, гостите и домакините;фестивални концерти в Летния театър, с участието на млади артисти, танцьори, певци и музиканти от 11 страни, а също и утвърдени и популярни изпълнители и групи, звезди от България, Македония, Сърбия, Румъния, Латвия, Турция, Италия, Испания, Португалия и др;Балканско младежко парти;Младежки еко хепънинг, с основна по-атрактивен начин да се представи ползата от разделното събиране на възобновими отпадъци;Сетивен театър и други.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене