ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ!!! Непълнолетната българска звезда Гери-Никол лъсна в порносайт!!! (18+)

Момичето лъсна в най-големия секс сайт в света само три дни, след като издаде най-новия си клип „Аз съм кралицата“

За умопомрачителноеме 17-годишната музикална звезда събра 10 000 гледания на едно от своите изпълнения, друго пък събра 14 000.

Само 72 часа след промоцията на последния неин проект клиповете й бяха качени в най-големия световен секс портал pornhub, са с нецензурни заглавия като Гери-Никол к*рва, „Ге-гери никол порнори-Никол м*нет Дриско“, „Гери-Никол порно“, „Гери Никол изрязани сцени“.

Известна с провокативните си текстове и най-вече клипове, по-голяма част от тях се озова във въпросния сайт. Някои от въпросните клипове са едно към едно с оригиналните, а други са премонтирани, за да се засили еротичното въздействие на звездата.

„Най-гледаната премиера в България! Тази сутрин „Im The Qeen“ направи 1 милион гледания за по-малко от три дни. Благодаря на целия екип и на всички хора, които стоят зад мен и ме подкрепят!“, написа във Фейсбук Гери-Никол.

Тук обаче остава въпросът, колко ли гледания трябва да направи Агенцията за закрила на детето, за да види как Гери-Никол върти дупе в мрежест чоропогащник в порносайтовете. Сигурно трябва да направи сексуален акт пред камерата и да го пусне в „широка употреба“, за да бъдат взети адекватни мерки, след като не успя да цензурира предишното й видео „Момиче като мен“ и стана за смях. Иначе известната със „своята строгост и сраведливост“ държавна институция, но по отношение на други не чак толкова убийствено фрапантни случаи този, не видя нищо лошо по отношение на поведението на 17-годишната варненка във въпросния клип. В него тя прекалено много напомняше на героиня с твърде разкрепостено поведение от филм за възрастни, въпреки крехката си възраст. Може би това видео трябва да бъде поместено в учебниците на децата като образец за поведения?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене