Феновете на „Марек“ готови да създадат адска атмосфера за гостуването на „Хебър“

Това се заканиха ултрасите на отбора от града на барикадите, където тази събота, местният тим приема новака в Супер лигата от 17 часа в своята зала

Двубоят е с по-различен заряд по няколко причини. В състава на пазарджиклии, които след „Нефтохимик“ са с втория най-голям бюджет в шампионата, играят двама дългогодишни играчи на дупничани – Минчо Минчев и Венци Трифонов, който е преотстъпен. Треньор на тима пък е Атанас Петров, който игра в състава на „Марек“ през сезон 1999/2000 година, когато клубът за сефте спечели промоция за елита на България.

Начело на „Марек Юнион-Ивкони“ пък е Иван Тасев, който е родом от Пазарджик и само до преди 3 месеца бе помощник треньор на Петров. Мениджърът на дупничани Людмил Найденов също е продукт на пазарджишката школа.

Феновете днес показаха новото знаме, което е с размери 6 на 4 метра и ще бъде опънато за сефте на двубоя в събота. Освен това, в трибуните ще има и 7 тъпана, които ще създават допълнителна колоритна атмосфера. Между геймовете отново ще има томбола за зрителите с награди.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене