Владимир Милушев е бивш служител на Природен парк "Витоша", по време на управлението на Тома Белев, който настоящ зам.- министър на екологията.

Скандално! Пада главата на шефа на НП „Рила“ заради афера свързана с „Демократична България“!

Назначен неотдавна директор на един от Националните ни паркове е уличен в конфликт на интереси. Благоевградчанинът Владимир Милушев е встъпил в длъжност в НП „Рила“ по време, в което е бил управител на неправителства органицзация – клон „Беласица“, която е приближена до сегашното ръководство на Министерство на околната среда и водите, Българска фондация „Биоразнообразие“. Тя пък е част от казионната коалиция „За да остане природа в България“.

Представляващ фондацията е Петко Цветков, бивш съпредседател на ПП „Зелените“, заедно с министър Борислав Сандов.

Владимир Милушев е бивш служител на Природен парк „Витоша“, по време на управлението на Тома Белев, който настоящ зам.- министър на екологията. Белев също е в несъвместимост, защото, когато е назначен е бил председател на Асоциация на парковете в България.

Твърденията, че МОСВ се е превърнало в една огромна държавна неправителствена организация ще се окажат верни. Както по върховете на държавата, така и в това министерство, назначения се правят само на хора от приятелско- семеен кръг. Всички твърдения, че сегашните управляващи спазват законите и са почтени се оказват заблуда, защото действията им показват друго.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене