Вечерни новини! Тази вечер гледайте „Лечителят Помак“ филм за светилището в Крибул!

“Лечителят на Помак” е кратък документален филм, който можете да видите тази вечер в Sound & Image a Journey to Eurasia на който се гордея, че съм асистент режисьор, пише до Топ Преса Илиян Илиева по чията идея се реализира проекта.
То е резултат от едно пътешествие, започнало през 2017 година, когато посетих село Крибул заедно с родителите си. Наистина ме впечатлиха хората, които срещнах там.
Няколко месеца по-късно се запознах с Ignazio Mash който организира в продължение на години Solidando Film Festival и търси увлекателни истории за общности, съхранили древни
Беше съвсем естествено, че аз, бидейки връзката, която съм, мислех да го заведа там. Щастливо съвпадение беше, че Paolo Palomba също може да се присъедини към нас в това пътуване като експерт и изследовател по темите за духовността и религията и че Pavel Dudek Photography направи всички снимки на процеса.
Присъединете се към нас тази вечер, за да видите резултата и да отворите младежки сетива за пътуване из Европа и Азия в събитието Sound & Image a Journey
На снимката:
Режисьор на филма Игнацио Масия
Помощник-режисьор – аз
Експерт: Paolo Palomba
Главните герои на историята: Баба Асибе, Ivan Gushterakliev Radoslav Gushterakliev
Снимка от – Pavel Dudek

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене