Официално закриха учебната година в Първо ОУ в Гоце Делчев

Днес, 4 юли, се състоя тържественото закриване на учебната 2021/2022 година. Директорът на училището се обърна към развълнуваните присъстващи на празника с думите:
„Мили деца, скъпи колеги, уважаеми родители,
Благодаря ви, че вложихте ум и сърце във всички дейности през учебната 2021/2022 година. Днес е време да се поздравим с успехите, които постигнахме заедно:
Горди и удовлетворени сме от резултатите от инспектирането – с оценки Много добър и в трите области на инспектиране – образователен процес, управление и институционална среда. Те са благодарение на всички вас!

Четвъртокласниците ни показаха на НВО най-висок резултат за община Гоце Делчев отличен по БЕЛ и много добър по математика, а четвъртокласникът Александър Кърсердарев постигна максимума от 100 точки по математика, следван от Атанас Гаджев с 98 точки.
Седмокласниците също проявиха постоянство и борбеност, за да успеят да влязат в следващото ново любимо училище, което ги очаква.
Доказахме за пореден път, че сме силен отбор, защото споделяме общи ценности, вярваме си и разчитаме един на друг. Неуморно създавахме, печелихме конкурси, проекти, приятели – заедно – ученици, учители и родители.

Постигнатият годишен успех за училището ни през тази учебна година е много добър 5,31.
Най-специален е днешният ден за едни страхотни 87 момичета и момчета. Всеки един от тях е уникален и притежава волята и силата да успява.
Скъпи седмокласници, след малко вие ще получите своето свидетелство за основно образование и ще поемете по нови пътища. Не спирайте да се учите, вярвайте, борете се, давайте най-доброто от себе си! Обичайте родителите си и им благодарете! Те никога няма да ви предадат.
И ако някой ден имате нужда от приятел, с когото да споделите болка или радост, ние винаги ще бъдем насреща.

Мили момичета и момчета, седмокласници от випуск 2022: разделяме се с вас спокойни, че сме ви предали най-важните житейски уроци – накъдето и да поемете – бъдете честни, достойни и добри хора. Благославяме ви да бъдете смели в мечтите и в делата си! Сбъдвайте и успявайте! На добър час!“

Г-жа Дерменджиева награди най-изявените ученици от 5. и 6. клас. На финала на учебната година двама ученици от прогимназиален етап, освен грамота, получиха и почетното отличие „Ученик без отсъствия“ и високи учебни постижения: Михаела Стоянова Гинчева -5в клас и Атанас Атанасов Телкиев – 6в клас. Учениците от 5а клас, с класен ръководител Елена Спириева бяха наградени с грамота и вкусна торта за постигнатия от тях успех Отличен 5,58.
Връчени бяха и грамоти от името на Кмета на община Гоце Делчев – г-н Владимир Москов на 22-ма ученици с високи постижения, популяризирали училището и общината ни.
36 седмокласници, завършили основното си образование с отличен успех освен с грамоти, бяха наградени и със специален плакет.

От името на СБНУ директорът на училището награди и начални учители – за показани високи професионални качества при подготовката на учениците от начален етап, които само преди месец спечелиха 83 златни и 43 сребърни медала.
Невероятната украса на училището и двора бе дело на комисията по украса, а впечатляващата заря и светлинни ефекти са подарък за седмокласниците от семейство Пицеви – родители на седмокласничка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене