Три държавни структури променят местонахождението си в Гоце Делчев

Три държавни структури променят местонахождението си в гр. Гоце Делчев.Това за РЗИ, Областна дирекция по безопасност на храните и дирекция Изпълнение на наказанията. Досега те ползваха безплатно помещения в Дома на културата, но цялостният ремонт, който тече там, налага промяната. Занапред тези структури ще се намират на втория етаж на сградата, в която се намира и службата за социално подпомагане. Срещу символичен наем от 10 лв. пък ще ползва помещение в сграда срещу Историческия музей Търговско-промишлената палата.

На заседание днес общинските съветници на Гоце Делчев одобриха четири сделки, при които кметът Владимир Москов ще продаде дворни места на собствениците на построена в имота сграда. Първата сделка е в гр. Гоце Делчев по желание на Елена Тодорова, която ще закупи имот от 209 кв.м. за сумата от 3 500 лв. В село Брезница в готовност да плаща е Исмаил Капанък, за да придобие имот от 650 кв.м. срещу сумата от 3400 лв. В село Лъжница Адем Зърбаш ще купи имот от 490 кв.м. срещу сумата от 2500 лв. И последната сделка е в Кръсто Магов от с.Мосомище, които иска да купи 590 кв.м. на цена 3050 лв. Цените са без ДДС и са определени от ангажиран от общината лицензиран оценител.

Търгове с явно наддаване предстоят за два общински имота с площ 302 кв.м. и начална цена 51 800 лв.Вече има заявен интерес за покупка, но не е ясно дали ще има конкуренция в наддаването.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене