ОФК „Пирин“(Благоевград) замина на лагер в Банско

25 футболисти се качиха в автобуса за планинското градче, където ще протече техният 13-дневен лагер, който ще бъде вторият етап от подготовката

Преди заминаването бяха подписани договори с нови състезатели, както и бяха подновени контракти с няколко от настоящите играчи. Това даде храна на информацията, че именно тези футболисти ще са групата, с която „орлетата“ ще стартират шампионата.
Първите двама, които минаха през клубната канцелария, за да парафират своите контракти бяха Орлин Старокин и Костадин Ничев, които вече са играчи на отбора от най-големия град в Югозапада. Взаимоотношенията си с клуба подновиха Юлиян Попев и Стилиян Николов като за част от отбора са вече Георги Аргилашки и Християн Казаков. За съжаление на феновете на отбора от клуба си тръгна Костадин Дяков, с когото не се стигна до споразумение. Друг, който също си стегна багажа бе Тодор Гочев, който бе на проби, също отпадна от сметките. С групата в Банско е и Владислав Златинов, с когото обаче няма все още подписан договор.
Двама юноши на ОФК „Пирин“(Благоевград) също намериха място в групата, която тръгна за Банско. Това са Петър Христов и Димитър Митев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене