Турнир по футбол в Първо основно училище в Гоце Делчев

За поредна година през месец март в Пърно основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“в гр. Гоце Делчев се проведе турнир по футбол с учениците от четвърти и пети клас. Срещите бяха играни по системата „Всеки срещу всеки“. Отборите бяха разделени в две групи: първа група четвърти клас и втора група пети клас.

И така отборът на четвърти „г“ излезе на първото място от четвъртите класове. В мачовете си с отборите от пети клас четвъртокласниците срещнаха по-голяма съпротива, но това не им попречи да се класират на трето място в турнира.

Отборите на пети клас също изиграха доста оспорвани срещи помежду си, както и с отбора на четвърти „г“ клас. Пети „в“ се оказа най-подготвеният и спечели всички срещи във втора група от турнира. Другият отбор, който стигна до финала е пети „а“ клас, независимо от това, че в първата си среща загубиха с 4:1 от отбора на пети „в“ клас. В последствие се съвзеха и спечелиха останалите срещи. Така на финала ще имат възможността да поправят грешките си от първият мач.

На финала отборът на пети „в“ клас победи с 1: 0 и те са новите шампиони за 2022г. На второ и трето място останаха отборите на пети „а“ и четвърти „г“ клас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене