Местните жители споделят, че това била една от най - посещаваните и резервирани къщи в селото. Видно е обаче липсата на туристи последно време принудило собственикът и да я продаде. 

Лошо! Обявиха за продан поредната реновирана къща в Делчево!

От куруротно неврокопското село Делчево по всяка вероятност ще се превърне във вилна зона и то ако се намерят хора да купят всички реновирани къщи, които се продават. 

Тази седмица още една от най – яките реновирани къщи в селотото е обявена за продан. Къщата се продава от собственик, напълно обзаведена Къща за гости в етно селище Делчево с развит селски туризъм.Къщата за гости се състои от 4 броя двойни стаи и 1 апартамент .Всяка стая е със собствен санитарен възел.На приземния етаж е оформен кухненски бокс с трапезария,дневен кът с кожена мека мебел,масажен стол,камина и санитарен възел.В двора на къщата има барбекю,джакузи и маса за хранене.Във всяка стая има климатик и отопление с радиатори към камината.Къщата се намира на ТОП място в центъра на селото с невероятна гледка към Пирин планина. Цената 129 000 евро и цената е без ДДС.

Местните жители споделят, че това била една от най – посещаваните и резервирани къщи в селото. Видно е обаче липсата на туристи последно време принудило собственикът и да я продаде.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене