Цяло село Лъжница потресено от кражбата на Пълджока и Коча, които окрадоха 250 литра нафта! СНИМКИ

Али Кърпач - Коча

Али Кърпач – Коча

Това са крадците, които източиха 250 л. нафта от багер в гоцеделчевското с. Лъжница. Цялото село е потресено от действията им.

 

Хюсеин Бялев - Пълджока

Хюсеин Бялев – Пълджока

На 26.01.2022 година към 13.10 чаяса в районно управление (на МВР) Гоце Делчев е постъпило недоволство от 45-годишен мъж от село Лъжница, общ. Гоце Делчев, който съобщил, че е от земекопна машина – екскаватор, паркирана в селото е откраднато гориво. По данни на подателят на сигнала машината е била в коритото на локалната река и са откраднати към 250 литра дизелово гориво на стойност към 500 лева Местопроизшествието е посетено от дежурен екип, осъществен е оглед.

В полицейското ръководство в гр. Гоце Делчев е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 195, алинея 1 от Наказателен кодекс. Прокуратурата е известена, а работата по случая не престава и благодарение на общите усилия на МВР и прокуратурата крадците са установени. Това са младите мъже Али Кърпач – Коча и Хюсеин Бялев – Пълджока. Странно наистина но според тяхните съселяни и двамата се опитва да демонстрират „висок стандарт“ и да се правят на „мутри“. Любители на на опиатите и лъскавите коли и тази жажда за лукс и зависимост от опиатите ги подтикнала да крадат така нагло и безцеремонно. Предсто им съд и наказание, но хората от Лъжница са решени да ги поставят и на другарски съд и порицани с надеждата да излязат от кривият път по който са тръгнали.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене