Държим за уточним, че "Луна" загуби и дело заведено срещу Топ Преса и сега ще трябва да ни плати обезщетение! 

Повдигнаха обвинение на „неврокопската Луна“ заради самооправство и не само…!

Провалената протестърка! Фенката на Бойко Борисов, която му пише сълзливи писма, осъдената от много и набедена бизнес дама – Ана Желязкова вече се сдоби с обвинение в прокуратуратата. 

 Припомняме че на 22 февруари тази година преди обяд, известната управителка на дърводобивна и дървообработваща фирма придружавана от мутри и „професионални убийци“ по думите и нахлула в дома на служител на ДГС – Гоце Делчев нанесла му удари и го заплашила с убийство.

„В неделя преди обед се прибирах към дома си с кола. По някое време установих че ме следи непознато за мен превозно средство. Където спра аз той ме измякваше и след това тръгваше след мен. Реших да се прибера и въпросната кола дойде с мен пред дома ми. Слязох и погледнах към въпросният автомобил от който излязоха Ана Желязкова с едно непознато за мен момче. Тя дойде при мен и ми заяви че е дошла да ме „бие“ и водила със себе си „наемен убиец“, защото като длъжностно лице от ДГС – Гоце Делчев съм нямал „специално отношение“ към фирмата и, разкри служителят на горското пред прокуратурата.

След като събрала всичски доказателства по дознанието, следствието образувало досъдебно производство и повдига обвение на Желязкова. Това по информацията на Топ Преса е поредното. За пореден път институциите доказват, че Топ Преса си е свършила перфектно работата. Ще следим делата срещу Желязкова, известна повече като „Нверокопската Луна“ и подробно ще ви ивформираме.

Държим за уточним, че „Луна“ загуби и дело заведено срещу Топ Преса и сега ще трябва да ни плати обезщетение! 

Припомняме цеият скандал тук: 

ПОТРЕС! Скандалната бизнес дама Ана Желязкова нахлу в дома на горски служител, посегна му и го заплаши с убийство! СНИМКИ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене