ПОТРЕС! Скандалната бизнес дама Ана Желязкова нахлу в дома на горски служител, посегна му и го заплаши с убийство! СНИМКИ

Нова криминална проява на скандално Тизвестната бизнес дама от град Гоце Делчев – Ана Желязкова. Вчера преди обяд, известната управителка на дърводобивна и дървообработваща фирма придружавана от мутри и „професионални убийци“ по думите и нахлула в дома на служител на ДГС – Гоце Делчев нанесла му удари и го заплашила с убийство.

„В неделя преди обед се прибирах към дома си с кола. По някое време установих че ме следи непознато за мен превозно средство. Където спра аз той ме измякваше и след това тръгваше след мен. Реших да се прибера и въпросната кола дойде с мен пред дома ми. Слязох и погледнах към въпросният автомобил от който излязоха Ана Желязкова с едно непознато за мен момче. Тя дойде при мен и ми заяви че е дошла да ме „бие“ и водила със себе си „наемен убиец“, защото като длъжностно лице от ДГС – Гоце Делчев съм нямал „специално отношение“ към фирмата и. Виждайки че е дошла да върши престъпления, аз моментално реших да се прибера в дома си и да повикам полиция. Докато се обаждах от мобилния си телефон Желязкова взе да крещи и да върви след мен. Нахлу в двора на дома ми с викове „Ще те убия“ и „Иване, ела да го убием“ , „Ще те приключа“  и пр. Нанесе ми няколко удара в слабините. На помощ ми се притекоха децата ми, моята съпруга и случайно намиращи се хора наоколо. Едно от децата ми е заснело всичко с телефона си и записът е предаден на разследващите органи. За щастие полицията дойде на време след сигнала и преустанови агресията на Желязкова.“ Разказва в сигналът си служителят на ДГС – Гоце Делчев, чието име следствието ни забрани да публикуваме. По информация на семейството на горския, бизнес дамата с се държала агресивно и към полицаите, плашила ги с уволнение. Случаят е докладвам на прокуратурата и се води следствие.

На Топ Преса бяха предоставени част от кадрите от въпросният криминален инцидент, публикуваме само част от тях докато приключи следствието. Тогава ще пуснем целият запис, както изисква закона.

Снимки от охрантителните камери на Камбуров

Снимки от охрантителните камери на Камбуров

Това е поредният опит за заплахи и агресия на бизнес дамата Желязкова към служители на ДГС – Гоце Делчев. Припомняме случая с горският служител на ДГС – Гоце Делчев, Илия Ряхов който подаде сигнал в полицията срещу управителката на АНА ЕООД именно Ана Желязкова, защото по време на изпълнение на неговите служебни задължения, по повод факта, че спазвал БДС при експедиране на едра строителна дървенина, възникнал спор между горския и Красимир Стоименов, мъжът, който живее на семейни начала с Желязкова. Пред двама свидетели-шофьори – Петър Шалев и Кемал Кемалов, Желязкова отправила заплахи за живота на горския, обяснила му, че нея закон не я лови и че можела да си прави каквото си иска, щото навсякъде бутала „стотачки“.

Само преди няколко месеца бизнесменът и колега на Желязкова, Веселин Камбуров потърси помощта на полицията и прокуратурата, за да озаптят Желязкова. Камбуров депозира жалби срещу Ани Желязкова, която заварил в затворения си цех да маха марките от трупите, за да ги представи като незаконно добити.

„Цехът беше затворен, тя прескочила оградата и влязла вътре. Обадиха ми се, че в цеха има човек, и аз звъннах на 112, обадих се и в полицията”, разказа пред „Топ Преса“ Камбуров. „Веднага й снеха показания. Не знам какво е писала в тях, но през последните 2 месеца аз 3 пъти съм подавал жалби срещу нея – спира шофьорите ми и им крещи, че карат крадена дървесина, нарича ме навсякъде крадец, след всеки търг изпада в истерия.“ Разказва Камбуров. Срещу Желязкова има докладна от десетина служители на ДГС – Гоце Делчев за агресивно поведение и заплахи срещу тях. Потърсихме и Ана Желязкова за коментар, телефонът и обаче беше изключен.

Припомняме и предаването с водещ Веселин Стаменов, пред който в ефир Желязкова сама призна че „теглила майни“ на горския Ряхов и че никой не може на нея да и „чете морал“. Изводите оставяме за вас, уважаеми читатели!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене