Стоян Стоев поздрави българските строители за професионалния им празник

Незабавно възстановяване на работата по всички важни инфраструктурни обекти, които са дълго чакани от българските граждани – това е категоричен ангажимент за коалиция ГЕРБ – СДС. Това каза Стоян Стоев, който поздрави българските строители, които отбелязват своя професионален празник. Днес, на Димитровден, празнуват архитекти, проектанти, строителни инженери, ковачи, техници, инженери и металурзи и всички ангажирани в строителството.

„От „асфалт не се яде“, до „изчегъртване на всичко направено“ – това е еволюцията в критиката към ГЕРБ. Срещу нея има стотици изградени инфраструктурни проекти – както в региона ни, така и в цялата страна“, подчерта кандидатът от Сандански. Сред примерите, които посочи са АМ „Струма“, санирането на редица жилищни и обществени сгради, както и инвестициите в енергетиката и железопътната инфраструктура. „Повече от 7 месеца след като ГЕРБ не управлява, продължават да се изпълняват проекти със заделено финансиране от правителството на Борисов. Такъв пример в община Сандански е пътят Катунци – Златолист, който няколко поколения чакахме“, каза още Стоян Стоев. Той се спря и на още един знаков инфраструктурен проект, за който парите бяха преведени по сметката на Община Сандански след решение на правителството на ГЕРБ – рехабилитацията на бул. „Европа“.

„Днес, на Деня на българските строители, да отдадем уважение към тяхната работа, но и да си спомним за мъдрата мисъл: изграденото е това, което остава след нас“, посочи Стоян Стоев и изрази надежда всеки български гражданин да избира свободно, но информирано управляващите на страната.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене