Официално: ОФК „Пирин” издигна кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС

ОФК “Пирин“ официално подкрепи и издигна кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз. Днесокументите бяха подписани и изпратени на адвоката на футболната ни легенда, която се бори за промяна в управлението на футбола.

Пocтигнaлият нaй-гoлeми уcпeхи бългaрcки футбoлиcт прeз нoвия вeк – Димитър Бeрбaтoв, се срещна в началото на юни месец на стадион „Христо Ботев” в Благоевград с представители на десетки футболни клубове от региона. Пред тях той представи своята стратегия за управление на футбола ни, ако бъде избран за президент на БФС.

Той гарантира различно управление на футбола и не смята да се окопава на всяка цена във властта. Затова ще има мандатност на президента на БФС. Бербатов иска да даде от своя опит, натрупан по европейските терени и клубове, за да осигури тласък на развитието на футбола. Според него мoмeнтът за промяна e дoшъл.

„Вярваме, че е добре да се даде шанс на поколението на Димитър Бербатов да управлява нашия футбол, който в момента е в незавидно положение. Убедени сме, че той и екипът му ще дадат всичко от себе си, за да подобрят нивото на българския футбол”, коментираха представители на ОФК „Пирин”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене