„Вихрен“(Сандански) и „Чепинец“ в супердербито на опашкарите в югозападната Трета лига за този кръг

„Вихрен“ приема днес „Чепинец“(Велинград) в Сандански в среща от поредния 28-ми кръг на Югозападната трета лига

Отборът от Сандански е в серия от 3 поредни срещи без загуба и може при успех да бъде далеч по-спокоен, надделявайки срещу пряк съперник за оставане в третото ниво на Югозапад.

Мачът, който е от изключително голямо значение за домакините в борбата за оцеляване ще пропусне заради травма Благой Атанасов. Другият футболист, който няма да бъде на разположение в състава е защитникът Илиян Панчев – наказан за две срещи за натрупани девет жълти картони.

За сметка на това Николай Георгиев и Ради Михов, които се готвиха при облекчени условия със сигурност ще попаднат в групата за този двубой. Гостите също отчаяно се борят за запазването на мястото си в трета дивизия, но при тях нещата изглеждат изключително трудни, след като през есента бяха боксова круша за съперниците си, а след това се сетиха, че ще търсят път за оставане и отделиха достатъчно средства, за да бъде финансиран отборът, който отново разчита на треньорското ръководство на Атанас Стоилов. Заедно с него във Велинград дойдоха още други играчи, дежурно шестващи с него, но се оказа, че преднината на останалите е доста голяма. В крайна сметка се очаква да стане ясно какво ще става по-нататък с „Чепинец“, за когото мачът в Сандански си е чисто дерби, както и за домакините от „Вихрен“(Сандански) междувпрочем.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене