Промотираха проект за работилница „Планински знаци“ в Белица

Днес в Белица се проведе нформационна среща – обществено обсъждане по линия на проект „Активизиране на местния потенциал – ГАЛОП“. Изпълнява се от Националното сдружение на общините в Република България и Норвежката асоциация на местните власти. Белица е избрана за пилотна община с предложения проект Работилница за сувенири „Планински знаци „.
Събитието откри кмета на Община Белица – Радослав Ревански.

Госпожа Маруся Цветкова – член на екипа на проекта и представител на Национално сдружение на общините представи Проект „Растеж чрез активизиране на местния потенциал“ , финансиран от Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ на ФМ на ЕИП в партньорство с Норвежката асоциация на местните и регионалните власти.

Госпожа Юлия Спиридонова член на екипа в изпълнение на проекта представи „ПРОЕКТ НА СТРАТЕГИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО МЕСТНО РАЗВИТИЕ ЧРЕЗ АКТИВИЗИРАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ТЕРИТОРИАЛНИ РЕСУРСИ В ПАРТНЬОРСТВО С МЕСТНАТА ОБЩНОСТ, ГРАЖДАНСКИ СТРУКТУРИ И БИЗНЕС (2021 – 2027 г.).
Партньор по проекта  е Народно читалище „Георги Тодоров 1885“- Белица.
Програмата на срещата включваше представяне на проектните цели, на стратегията за развитие на местния потенциал с идентифицираните приоритетни дейности и проекти, подготвена от екипа консултанти по проекта.
На общественото обсъждане на Проект Работилница за сувенири „Планински знаци“ присъстваха партньори и заинтересованите страни в изпълнението на изведените дейности .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене