Славен ден за България! Тези българи прославиха Родината! След Гришо ни зарадва и…

Изключително добър ден за българския спорт. След триумфа на Григор Димитров в Мелбърн, още един наш спортист прослави Родината. Красимир Анев направи безгрешно състезание на рубежа и показа много добър бегови резултат, за да се окичи със сребърно отличие от Европейското първенство по биатлон, съобщава „Пик“.

Анев остана на броени секунди от първото място, но и втората позиция е атестат за класа. Логинов от Русия спечели златния медал. Европейското се провежда в Полша, Краси стартира с 20-и номер и успя да спечели медал още в първата надпревара на шампионата.

Освен Анев, Владимир Илиев също е с много добри шансове за медали при мъжете в следващите дисциплини. Възможностите на родните щафети също не трябва да се подценяват.

Припомняме, че по-рано днес Григор Димитров записа впечатляващ успех, класирайки се за полуфиналите на Откритото първенство на Австралия. Гришо надви Гофен с 3:0 сета в чертвъртфинална среща. Следващият мач на Григор е в петък и ще започне около 10:30 часа българско време. Димитров ще спори с Надал или Раонич.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене