Ексклузивно! Кандидат депутатът Никола Джингаров пред Топ Преса: 2000 лева средна заплата е достижима цел и ние ще я постигнем!!!

Г-н Джингаров, на финала на тази кампания, с каква нагласа влязохте в нея? На предишните избори, които бяха съвсем скоро показахте много добър личен резултат – близо 1500 гласа, а ПП ГЕРБ беше определена за първа политическа сила от избирателите на община Гоце Делчев.

Никола Джингаров:

Личният ми резултат никога не е бил от значение за мен. Ние сме отбор и се борим за това преди всичко да продължим темповете на градеж и развитие на нашия регион. Гражданите и бизнесът са в центъра на нашата кампания. Държим и се срещаме с хората лично не само заради рестрикциите заради ковид – кризата, а за да може в тесен контакт с тях не просто да ги слушаме, а да ги чуем. В тези срещи разбираме с удовлетворение, че хората ни вярват и очакват от нас много. Не се страхуваме да обещаваме, защото както знаят всички, ПП ГЕРБ е партията, която няма неизпълнено обещание. Знаят го лекарите от общинската болница, знаят го учителите заради ръста на техните заплати, знаят го шофьорите, които пътуват по построените от нас пътища, знаят го хилядите семейства със санирани апартаменти, пенсионерите, предприемачите. Мога да изброявам още.

Г-н Джингаров, вие обещавате сериозен ръст в средната работна заплата за страната, ако успеете да спечелите изборите и да управлявате. Кажете нещо повече по темата.

Никола Джингаров:

Да, така е. Средна работна заплата от 2000 лева е постижима цел, която ние ще изпълним. Доказахме, че знаем как и това не са просто думи. Умеем да работим със синдикати и професионални организации, зачитаме всички интереси и резултатите ни го доказват.

И един последен въпрос: Каква е Вашата кауза в политиката?

Никола Джингаров:

Моята кауза в политиката е повишаването на качеството на живота на всеки човек. То се измерва с много икономически и социални показатели, които са разписани в програмата ни. Но аз лично считам, че най-важно е хората да се чувстват щастливи. Всичко, което бих правил чрез участието си в парламента, има един център: всеки български гражданин да се чувства здрав, защитен, мотивиран да работи и да живее все по-добре. И бих работил заедно с всеки, който мисли като мен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене