Шивачки продават хитови модни дрехи в интернет произведени в неврокопско!

Дрехи на европейски и световни брандове, напълно оригинални се появиха в интернет промотирани като чисто нови.
Сайтовете за частни обяви, генериращи огромен трафик от пазаруващи от месеци насам са пълни с оферти за чисто нови маркови дрехи, които буквално се продават на безценица.

Ситуацията е забелязана от управител на шивашки цех от региона на Неврокопския край, който разпознал от екрана на телефона си облекло произвеждано на ишлеме от неговия цех, което няма как да се продава от село Вълкосел например. „Договорите с производителите и големите шивашки фабрики, които сключваме са категорични, че нито дрехите, нито моделите, които произвеждаме при нас, не могат да бъдат продавани или предоставяни на трети лица. Всичко е строго регламентирано. Само един е начинът, как тези дрехи са попаднали в интернет…“ , коментира пред Топ Преса въпросният производител, който не пожела да му цитираме името.

Според него има доста служители на шивашките цехове, които злоупотребяват с доверието на своите ръководители и работодатели, присвояват бройки от дрехите, които шият и ги продават чрез сайтовете за споделяне и публикуване на обяви. Така всеки човек, който рови в интернет, може да си купи европейска или световна марка дреха продавана в центъра на Милано, Солун или защо не Мадрид на цена от 120 до 150 евро за символичните 20 – 15 лева.

Всичко това благодарение на „незаконната предприемчивост“ на някои шивачки в шивашките цехове на неврокопско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене