Сатовча отново стартира мащабна благотворителна кауза за деца с увреждания и сираци

Общинска администрация-Сатовча започва мащабна кампания за набиране на средства за деца сираци и деца с увреждания до 16-годишна възраст. Въпреки пандемията от коронавирус благородната кауза ще се проведе, тази година тя е под надслов „Нека доброто продължи”.

„В тези дни повече от всякога трябва да си помагаме един на друг в трудни моменти, да проявим повече разбиране към проблемите на хората, да бъдем заедно и в добро, и в лошо.Тази кампания ще бъде различна, без организиране на масови мероприятия”, заяви кметът на община Сатовча – Арбен Мименов.

Всеки желаещ да бъде част от инициативата може да дари средства всеки делничен ден в сградата на Общината, в кметствата по населени места или по банкова сметка:

Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012 Код на вид плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF.

Кметът призовава всеки, който има възможност да помогне, да бъде част от благородната кауза, за да успеят и тази година да зарадват тези, които имат най-голяма нужда от морална, материална и парична подкрепа.

„Нека бъдем отново причината тези семейства да бъдат по-спокойни за утрешния ден, да стоплим сърцата и душите им. Да бъдем заедно и в трудните моменти! Включете се в инициативата! Бъдете благодетел! Бъдете част от доброто”, апелира управникът на община Сатовча.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене