Connect with us

Таблоид

Ужас в Югозапада! Вещица обикаля и плаши децата

Published

on

Жена, облечена цялата в черно, стряска в тъмното деца и възрастни в Радомир, съобщи Za Pernik. За това споделят очевидци, които са имали нещастието да я срещнат. Жената се разхожда облечена в черно от горе до долу, свети с фенерче, прави резки движения и се смее на висок глас като вещица.

Селина Димирова разказва две случки с „лудата жена“, за която се носи слух, че се облича в черно като монахиня и че гони деца и плаши хората.

„Онзи ден, докато си търсех ключовете пред нас, я видях – освети пътя си с фенерче и след това светна към себе си и я видях. Тя забърза крачката, изкара ми буквално ангелите. Нямах нищо в мен за самозащита, а и да видиш някой такъв ненормалник е стресиращо. Днес преди 20 минути тъкмо си отключвах входа и чух викове, този път беше по-далеч от мен, но като се обърнах, я видях. Тресеше се цялата в едни храсти по-надолу от блока ми, след това чух смях, и то зловещ. Тръгна да върви, но аз влязох във входа и пъхнах ключа в ключалката. Добре, че бях бърза. Правете си сметка! Пазете децата си и пазете и себе си!“.

Според други хора от Радомир пък жената в черно е психично болна. Има и предположения, че въпросната монахиня всъщност е мъж, който се преоблича като жена и се крие по храстите.

Таблоид

Борисов с извънредно обръщение към всички българи

Published

on

Премиерът Бойко Борисов направи  извънредно обръщение към българите днес.Ето какво има да каже българският министър председател:

.”Призовавам всички българи да се пазят и следват разпоредбите на здравните власти. Коронавирусът е тежко заболяване. Всички министри и екипите им, аз и моят екип също, които сме под карантина, стриктно я спазваме. Това казва във видеообръщание премиерът Бойко Борисов.

Ето какво допълва още той:

Законите са еднакви за всички, но явно с някои изключения – президентът Радев. Само на него здравните служби му дадоха няколко часа карантина. Аз не наруших карантината си и промених всички планирани публични прояви. Хората не могат да бъдат делени спрямо поста, който заемат. Това е върховенството на закона.

Ние не правим предизборен бюджет. Това е следизборен бюджет, за да може да има хора, които да продължат да работят и да живеят в България. Само допреди месеци ни обвиняваха, че не даваме пари на хората. Сега изработихме програми, намерихме средства през европейските програми, през компенсаторни механизми и по всички възможни начини, включително и с данъчни отстъпки. Във всички системи добавихме повече пари, за да може да преодолеем тази ужасяваща пандемия и ни обвиняват, че правим предизборен бюджет. С какви очи тази партия, заради която платихме милиарди за АЕЦ „Белене“, за компенсациите на ТЕЦ-овете, сега ни обвинява?

Демокрацията е много хубаво нещо. Коя партия ще изпълнява бюджета зависи от българския народ.

Continue Reading

Таблоид

Десетокласничката Мария Гудева от НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев е отличена за „Будител на годината“

Published

on

Мария Гудева от 10 “а” клас е сред избраните 39 от общо 102 ученически проекти от конкурса на евродепутата Асим Адемов на тема „Будителите на моя роден край, които трябва да помним“. Десетокласничката участва с мултимедийна презентация за будителите в Неврокопско. Нейният проект е включен в специален сборник – “Будителите на моя роден край”.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

ПОПУЛЯРНИ